Férfitábor

Hol a helyem férfiként a mai világban? A helyemen vagyok-e? Tegyek azért, ami igazán fontos!

Az elmúlt évben váratlan helyzetek sora késztetett minket alkalmazkodásra. Szerepről, szerepre újra kellett értelmezni az életünket, férfiként, társként, apaként. A bizonytalanságok egyben felhívások is: mi fontos igazán?, mi elhanyagolható? Megszokások ezek, vagy tényleg ez az, amiért érdemes tennünk, élnünk igazán?

Ebben a táborban eltávolodunk a hétköznapoktól, hogy ki-ki önmagához közelebb kerülhessen. Közösen, férfiakból álló speciális térben dolgozhatsz azon, hogy a magabiztos haladáshoz megtaláld a szükséges belső stabilitást, s megújult erőforrásokkal előre lépj.

Itt erősségeidre építünk. Kimondhatod, amit jó kimondani, s ezáltal letehetsz egy-egy terhedet. Ráismerhetsz, hogy más is jár hasonló cipőben. Új megoldásokat is elleshetsz, és a te tapasztalataiddal mások életét inspirálhatod.

Alkalmazkodsz? Mi az irányod? Alakítod? Engeded?

Létkérdés, hogy készek vagyunk-e alkalmazkodni, hiszen az élet erős kihívásokat dob fel: mostanában számtalanszor felötlik: szükséges-e ez nekem? Hasznos-e ez most számomra? Férfiként fontos, hogy lássuk: van hatásunk, van, amit alakítunk, formálunk, mint egy fa, melyet faragunk, egy épület, amit építünk, egy kapcsolat, amit gondozunk. Ezáltal alakítjuk az életünket. Ezekhez szükséges, hogy legyen irány.

Jó irányba megyek? Ezt szeretném? Igazán? Miből látom, érzem, élem, hogy ez számomra a helyes vágány?

S ha már haladsz, ha már rácsatlakoztál egy ütőérre az életedben, kell az engedés is. Tudjad megvárni a dolgok idejét. A kapkodás helyett engedd kibontakozni a dolgaid beérését. Elengedd, ami már visszafog, ami már nem táplál tovább, legyen az bármi, amiben a megszokás már akadályoddá vált.

Foglalkozz azzal, ami aktuális, ami igazán fontos!

Emberként időről-időre mindannyian szembenézünk e témákkal. Néha olyan helyzethez ragaszkodunk, ami már nem építő, ahelyett, hogy előre nézve elengednénk. Néha csak farigcsálunk, alakítgatunk, szerepeket játszunk belső iránytű nélkül. Ha hasonlókat tapasztalsz, tudd: ezen megéléseid, sokszor régi, már eltemetett fájdalmakból táplálkoznak, hiányokból gyökereznek. A táborban van idő arra, hogy megálljunk. Értékeljük, ami van. Erőt merítsünk “velünk egyívásúakból”. Ezen elfogadó közegben leporoljuk , ami idejétmúlt. S egymást támaszul használjuk arra, hogy lendületet vegyünk.

Dátum

2024.04.27. - 2024.04.30.

Helyszín

Lélekzug, Bakony, Magyarpolány, 8449 Magyarpolány, Lélekzug

Weboldal Odajutás
Vezetők

Visi Márton, Juhász Attila

Visi Márton
Integrál szemléletű önismereti mentor
Juhász Attila
Apa, cégvezető, coach
Hozzájárulás és feltételek

120000,- Ft
amiből 50000,- Ft a foglaló, hogy biztosítsd a helyed

Az ár a teljes programra vonatkozik. Az étkezést és a szállást a résztvevők maguknak intézik.
A csoport nyitott és előzetes interjú szükséges a részvételhez. A jelentkezéssel elfogadod, hogy az fizetési kötelezettséggel jár, továbbá, hogy a programmal kapcsolatos információkat küldjünk a számodra és tároljuk a számlázáshoz szükséges adataidat. A befizetett összegek visszatérítésére nincs módunk, ezt vedd figyelembe a jelentkezésedkor!
Jelentkezés

Gyere el és tapasztald meg mire vagy képes egy közösség erejére támaszkodva!

Miért hagynál ki egy lehetőséget is, hogy fejlődhess? Tegyél egy próbát! Kíváncsian várjuk, hogy mit viszel haza magaddal!

Jelentkezem a programra!
Hasznos tudni

Miért jó egy férfi csoport?

A férfi csoport segít elmélyülni a jelenben, fókuszt találni a jövőre nézve és megosztani a mindennapok kihívásait. Olyan egyéni fejlődésre fókuszáló támogató közösség, amely havonta tart találkozókat. Célja, hogy a biztonságos tér lehetővé tegye a reflexiót, a feltöltődést és segítsen az egyéni célok felé való haladásban.

Get in Touch
1
Megosztás

A férfikörben biztonságban megoszthatod ami foglalkoztat. Meghallgatunk és megtartunk.

2
Elmélyülés

A biztonság teret nyit arra, hogy befele figyelhess. Sokat tanulhatsz a többiek megéléséből is.

3
Megoldás fókusz

A csoport segít neked feltöltődni. Így arra fókuszálhatod a figyelmed amire szükséges. Arra ami feltölt, arra amerre haladni szeretnél.

Visszajelzéseink

Résztvevőink mondták

Külön élmény volt felfedezni mennyire sok közös ponton tudtunk kapcsolódni egymással. Zsenge 32 évemmel a legfiatalabbak között voltam, de gond nélkül azonosultam az olykor kétszer olyan idős csoporttársaim szakmai vagy magánéleti nehézségeivel, érdeklődési köreivel. Minden résztvevő táborba hozott témája rezonált legalább két másik résztvevő kihívásaival.

Bálint

Férfitábor résztvevő

... ha van „feltétele” vagy „elvárása” a tábornak a résztvevő felé, akkor az egyértelműen a nyitottság és az őszinteség. Nyitottságra van szükség az új élmények, a saját belső világunk és a többi férfi felé, őszinteségre pedig magunkkal szemben. Akkor működik egy ilyen tábor, ha felvállaljuk az önmagunkkal való szembenézést, beleállunk a kihívásba és végigcsináljuk a folyamatot magunkért és a körülöttünk élőkért. Azt hiszem ez igazán férfias dolog.

Balázs

Férfitábor résztvevő

A mandala, a test tapasztalásai, expedíciók és a társak együttes ereje segítettek abban, hogy vasárnap reggel el-elcsukló hangon, nehezen formálva a szavakat elmondjam a többieknek, hogy mire jutottam, miben kérném a férficsoport segítségét. Hamarosan egy hétköznapinak is nevezhető - de engem mélyen érintő - szituációban találtam magam, és a szereplők, érzések megszemélyesítésével (pszicho)drámai sebességgel elérkeztem a férfiak falához, majd pedig a küszöbön túli tér szabadságához.

Bálint

Férfitábor résztvevő

Az egyik feladatban „nem”-eket kellett mondtunk valamire egymásnak. Az „elutasító” feladata az volt, hogy az legyen határozott és egyértelmű, de ne bántó. Minden kísérlet után az „elutasított” visszajelezte, hogy sikerült-e az egyértelműség, a kellő erő volt-e az elutasításban.

Gábor

Férfikör tag és Férfitábor résztvevő

... amikor utoljára álltunk egymás mellett egy körben, egymásnak feszülő ökleink szétváltak, tekinteteink pedig már saját utukat járták, hiába kerestem magamban a veszteség érzését. Erőt kaptam, és a búcsúzással szabadságot, hogy éljek is vele.

Bálint

Férfitábor résztvevő

Egy kép > száz szó

Életképek